Jo Dorscheidt trofee voor vrijwilligers

Marcel Gouka    25 januari 2017

Beste sportvrienden, Wij als Vrienden Club van Honderd hebben gemeend dat onze overleden mede-oprichter en voormalig voorzitter niet vergeten mag worden. Dhr. Jo Dorscheidt vond de vrijwilliger(ster) die altijd maar klaarstaat voor een of andere evenement, geweldige mensen. Altijd, met wat voor weeromstandigheden dan ook, ze zijn er. Hij stopte ook altijd om een praatje te maken en nam daar ook de tijd voor. Nu, nemen wij (de VCvH) voor hem de tijd om deze traditie voort te zetten. Deze mooie trofee zal op de dag dat de Eurode-Omloop (wat zijn geesteskindje was), worden uitgereikt aan een vrijwilliger(ster). In het Breman-Geelen paviljoen zal dit dan plaats vinden.

2 Gedanken an “Jo Dorscheidt trofee voor vrijwilligers

  1. theo gelissen

    ik weet wel iemand voor de prijs hoor .de mensen achter de jos feroncup .die iedere zondag klaar staan voor de mooie wedstrijden door limburg en brabant

Commentaren gesloten