Limburgse Vrienden Club van Honderd Wielercafé krijgt andere naam!

Marcel Gouka    17 november 2016

Beste sportvrienden, Omdat wij meerdere amateursporten vertegenwoordigen gaan wij een kleine naamsverandering krijgen. Het wordt nu een kortere naamstelling namelijk: Vrienden Club van Honderd Sportcafé. Hoe is dit zo gekomen? Verschillende grotere sponsoren hebben hierom gevraagd. De wielersport blijft voor onze stichting nummer één! Maar omdat wij met onze oude benaming gebonden waren met Limburg en alleen wielerliefhebbers en beoefenaars bleef het een kleine wereld voor ons. Nu kunnen wij met “onze” stichting ook andere sponsoren aanboren en hebben er inmiddels ook al gesprekken plaatsgevonden. Uiteraard is onze coördinator voor de Vrienden Club van Honderd Sportcafé, Wim van Duivenbode na overleg hiermee akkoord gegaan. Dus alles blijft hetzelfde, gezellige bijeenkomsten met vele oud (prof)renners en genodigden maar wel kans op meerdere sponsoren.

cropped-logo_vcvh.jpg