Grote sportvriend uit koers!!

Marcel Gouka    30 oktober 2016

Beste sportvrienden, Een grote sportvriend is niet meer bij ons. Jo Dorscheidt, medeoprichter van de Vrienden Club van Honderd heeft zijn wedstrijd verloren. Jo die de voorzitter was van de Vrienden Club van Honderd heeft ooit tegen mij gezegd, hou op de website van de VCvH het nieuws item zo kort mogelijk. Dan wordt het gelezen. Zijn wens zal dan ook gerespecteerd worden met de woorden: GROTE SPORTVRIEND namens het bestuur en de vele sportvrienden van de Vrienden Club van Honderd, het gaat je goed!!

Het zou fijn zijn als iedereen dit bericht wilt delen, zodat iedereen weet dat “onze” sportvriend, bij elke wielerkoers weet dat hij nu op langere afstand geniet van het wielrennen.

Jo, bedankt voor alles!

img073

Een gedachte...

Commentaren gesloten