Drielandenomloop wordt in 2017 overgeslagen!

Marcel Gouka    22 oktober 2016

Beste sportvrienden, Helaas gaat in het nieuwe seizoen 2017 de Drielandenomloop niet door. Door o.a. gebrek aan financiën, bestuursleden en niet te vergeten de vrijwilligers. Wel wordt er gedacht aan een doorstart in het seizoen 2018. Jammer voor de mooie amateurwielersport in o.a. Zuid-Limburg.

3lo_logo-page-001

Een gedachte...

  1. Jo van deurse

    Jammer, jammer, jammer, maar waarom zo hoog willen vliegen. Top-Competie is mooi, je hebt de beste aankomende talenten aan de start maar
    …. de inpact is enorm op alle vlakken. Jullie geven zelf de knelpunten al aan. Blijf met 2 voeten op de grond. Jurryleden uit het hele land kostem geld, met dameskoers x2. Zet de tering naar de nering. Veel succes voor 2018 met de hernieuwde voorbereidingen.

Commentaren gesloten