Alweer bezig voor seizoen 2017

Marcel Gouka    12 oktober 2016

Beste sportvrienden, Het laatste Limburgs Vrienden Club van Honderd wielercafé seizoen 2016 komt er aan op 31 oktober a.s. in café Leeuw aan de brug te Valkenburg. Wij als bestuur zijn alweer bezig met het nieuwe seizoen 2017. Ook zullen er kleine wijzigingen plaats vinden op “onze” site Vrienden Club van Honderd. Omdat wij op 18 maart 2017 alweer 3 jaar bestaan zullen wij afscheid nemen van twee prachtige sportmensen die onze stichting hebben gepromoot. De wielrenner Raymond Werst is haast wielrenner af en is volop bezig om ploegleider te worden en Kylie Waterreus is niet meer het beginnende talent, maar is door gebroken als een groot talent voor en in het vrouwenwielrennen. Zij hebben met plezier de Vrienden Club van Honderd 3 jaar lang gepromoot en daar door zijn wij o.a. als stichting bekend geworden in de Limburgse wielerwereld. Kylie en Raymond bedankt dat jullie altijd acte de present waren om de mooie wielersport en de Vrienden Club van Honderd te promoten. Wij zullen u in het nieuwe seizoen 2017 weer twee prachtige sportmensen die “onze” Vrienden Club van Honderd willen promoten laten zien. Nogmaals Kylie en Raymond bedankt.

img_2101_vrijstaand
raymond-werst