RC Consultancy Advisory & Training nieuwe Vriend

Marcel Gouka    2 september 2016

Beste sportvrienden, Wederom kunnen wij een Vriend verwelkomen bij de Vrienden Club van Honderd. Het is feitelijk een oud gediende in de wielersport. Zijn naam is Roger Coenen (voormalig secretaris van de Hel van Voerendaal) en nu eigenaar van RC Consultancy Advisory & Training te Weesp (Provincie Noord Holland). Roger is een zelfstandig consultant op het gebied van financiële regelgeving. Hij helpt klanten met het analyseren en implementeren van financiële regelgeving en dat in de beleggingsindustrie. Zijn werkgebieden zijn risk management en compliance. Hij werkt o.a. voor banken, pensioenfondsen en verzekeraars. Daarnaast geeft hij ook trainingen op het gebied van financiële markten en financiële instrumenten. Roger welkom bij de Vrienden Club van Honderd. Hopelijk zal Weesp en omgeving nog meer Vrienden aantrekken voor ons. Dus vertel iedereen over het zonnige zuiden en de Vrienden Club van Honderd. Nogmaals welkom!

pasfoto (2015_10_14 08_34_18 UTC)