Peter Bouwels nieuwe fotograaf Vrienden Club van Honderd

Marcel Gouka    5 september 2016

Beste sportvrienden, Omdat onze fotograaf Jos Tossink afscheid heeft genomen als fotograaf van de Vrienden Club van Honderd na 3 mooie jaren door omstandigheden, zijn wij opzoek gegaan voor een andere fotograaf. Maar eerst willen wij als bestuur Jos nog bedanken voor zijn grote inzet en mooie foto’s die hij voor ons gemaakt heeft. Jos, nogmaals bedankt.! Maar tevens welkom Peter Bouwels als onze nieuwe fotograaf voor de Vrienden Club van Honderd. Peter is sinds 2001 werkzaam als zelfstandig interim manager. Core Business is de gezondheidszorg met als speciale aandachtsgebieden de acute zorg: ambulancediensten, Intensive Care/ Coronary Care/ Operatiekamer, Spoedeisend hulp, verpleegafdelingen, meldkamers en huisartsenposten. Ook fotograaf voor sportevenementen en dus nu ook voor de Vrienden Club van Honderd. Peter welkom als Vriend en fotograaf bij de Vrienden Club van Honderd.

foto_bouwels