Limburgs VCvH Wielercafé in Café Oad Haander in Kerkrade een groot succes

Marcel Gouka    10 september 2016

Beste sportvrienden, Het wielercafé in café Oad Haander in Haanrade/ Kerkrade was een groot succes. Meer dan 50 oud renners, organisatoren en genodigden waren aanwezig.  Onze coördinator van de Limburgse Vrienden Club van Honderd, Wim van Duivenbode, opende deze avond. Normaal zult u geen 2 x hetzelfde onderwerp tegen komen op onze website, echter op alles is een uitzondering. Het artikel van Alfons Hupperetz op 30 augustus jl. heeft namelijk veel reacties gegeven aan ons. Er werd gevraagd of wij als Vrienden Club van Honderd niet iets voor “onze” Funs konden betekenen. Uiteraard wilden wij dit graag op ons nemen en hebben Funs naar voren geroepen om namens vele wielerorganisaties hem het ingelijste Vrienden Club van Honderd wielershirt te geven als dank voor al zijn vele werk. De vele foto’s zullen binnenkort weer te zien zijn op onze site. Daarnaast stelde Peter Bouwels zich voor als “onze” nieuwe fotograaf en Wiel Verheesen zijn geweldig mooie column i.v.m. de Eurode-Omloop. Het beloofd a.s. zondag een wielerspektakel te worden, en wij zullen er bij zijn met het Breman-Geelen paviljoen.

eurode

 

 

Een gedachte...

  1. Jean Houben

    Een jaar lang met angst uitgekeken naar deze dag … Hoe kom ik tijdens de wedstrijd in de buurt van de voet van de Haanraderberg .We zullen zien.

Commentaren gesloten