Het MARBER WORKOUT voor de 4e keer

Marcel Gouka    5 september 2016

Beste sportvrienden, Afgelopen zondagmorgen in Kerkrade (Sportpark Kaalheide) was het alweer de 4e Marber Workout die ook wij promoten namens de Vrienden Club van Honderd. Marber workouts staan voor hoogwaardig  kwalitatieve training voor jong en oud. De trainers Ludrick Berrenstein en Eugene Martineau die beide uit de atletiek sport (10 kampers),veel ervaring meenemen, leggen dit ook duidelijk vast in hun workouts met veel afwisseling.
De deelnemers kregen dit keer vier verschillende workouts van twee oefeningen in een interval circuit voor de kiezen met op het einde een estafette met al de deelnemers. Uiteindelijk gaat iedereen moe maar voldaan naar huis na de broodnodige cooling down. Wij de Vrienden Club van Honderd zeggen dan ook mis niet de 5e Marber Workout.

FB_IMG_1473002045898