Het laatste Limburgs Vrienden Club van Honderd Wielercafé seizoen 2016 komt eraan!

Marcel Gouka    27 september 2016

img_3186

Beste sportvrienden, Het 43ste Limburgs VCvH Wielercafé en laatste van het seizoen 2016 komt eraan. Het Limburgs Wielercafé is een informeel samenzijn voor organisatoren, bestuurders, oud-renners, politici en sponsors uit het Limburgse wielerleven en wordt georganiseerd door de Limburgse Vrienden Club van Honderd. De avond staat in het teken van het afgelopen wielerseizoen 2016. Een vast onderdeel van het Wielercafé is de column van wielerjournalist Wiel Verheesen over het Limburgse wielrennen. Ook mogen wij een groot aantal bekenden met een hart voor de wielersport verwelkomen. Wim van Duivenbode (Vrienden Club van Honderd) en Leon Crutzen van LEEUWBIER zijn deze avond uw gastheren. Met genoegen nodigen wij u uit voor dit Limburgse Vrienden Club van Honderd Wielercafé. U bent maandagavond 31 oktober a.s. om 19.00 uur van harte welkom bij Café Leeuw aan de Brug, Theodoor Dorrenplein 22 te Valkenburg. Het Limburgs wielercafé is alleen toegankelijk voor genodigden. Gaarne deze uitnodiging of Vriendenclubkaart tonen bij de ingang.

imagecropping1