Willem Marcus krijgt prijs van Vrienden Club van Honderd

Marcel Gouka    3 augustus 2016

Beste Sportvrienden, Willem Marcus krijgt Vriendenprijs op de avond van de prijsuitreikingen van de Vrienden Club van Honderd op de vooravond van de Ridderronde in Maastricht. Waarom Willem Marcus naar voren gevraagd. Deze sportvriend heeft het wielrenvirus in zijn bloed zitten en draagt dat ook naar buiten uit. Je kan Willem overal bij wegwedstrijden tegenkomen. Of hij zal chauffeur zijn in een jury wagen, maar ook met gastenwagens kan hij overweg. Zijn Stacaravanverhuur bedrijf (Willem Marcus) op het prachtige Toppark Résidence Valkenburg is ook een staanplaats en verblijfplaats voor de vele wielrenners en wielrensters. Willem, deze prijs van de Vrienden Club van Honderd is jou gegund namens de vele wielerliefhebbers. Bedankt!IMG_4590