Wiel Verheesen columnist en wandelende (wieler) encyclopedie ook aanwezig bij prijsuitreiking.

Marcel Gouka    3 augustus 2016

Beste sportvrienden, Ook columnist en wandelende (wieler) encyclopedie Wiel Verheesen was weer aanwezig op het Vrijthof te Maastricht (Ridderronde) bij de prijsuitreiking van de Vrienden Club van Honderd. Wiel die sinds kort gestopt is om columnist te zijn bij de Limburgse dagbladen is gelukkig verbonden bij de Vrienden Club van Honderd. Hij zal verlopig zijn verhalen als columnist en wandelende (wieler) encyclopedie bij ons voortzetten. Nu nog eens in gesprek gaan met Wiel of hij zijn mooie verhalen eens per maand op papier wilt zetten voor onze website. U hoort hier nog van uiteraard. Wiel bedankt dat ook jij weer genegen was om jouw verhaal te presenteren. Dankje wel namens de Vrienden Club van Honderd.IMG_4560