Mooi wielerweekend op komst in Zuid-Limburg

Marcel Gouka    5 augustus 2016

Beste sportvrienden, Dit weekend hoeft u zich niet te vervelen. Er komen twee prachtige amateurwielerkoersen aan het komend weekend.

belangrijke-informatie-hel-van-voerendaal-zondag-31-mei-drwe4jg09[1]

Om te beginnen op zaterdag 6 augustus a.s. de Hel van Voerendaal
Deze Topcompetitie wegwedstrijd zal starten en finishen  in Klimmen, Het wielerfeest  begint om 12.00 uur en zal eindigen rond 16.10 uur. Deze wedstrijd is 161.6 km lang en dus kunt u als wielervriend dit op verschillende plaatsen bekijken.

Logo[1]

Op zondag 7 augustus a.s. zal de Wielerspektakel met De Pijl van Heerlerheide aanvang 13.45 beginnen voor de dames junioren en elite beloften renners. Echter u kunt al vanaf 10.00 leuke andere wedstrijden van De Pijl van Heerlerheide gaan bekijken. Deze Heerlerheide klimcriterium is totaal 70 km.

Kortom het belooft een mooi wielerweekend voor de amateurs te worden.