Eurode-Omloop komt eraan!

Marcel Gouka    23 augustus 2016

Beste sportvrienden, Na een geweldige dag te hebben gehad bij de Topparken Résidence Valkenburg classic met de junioren amateurs gaan we nu over naar het volgende wielerspektakel in Kerkrade en om precies te zijn naar café Oad Haander op Haanrade, die op het parkoers ligt van de Eurode-Omloop. Dit is de finale van de K.N.W.U Topcompetitie voor elite zonder contract (dus weer een grote stap hoger voor de amateurwielrenner). Het wieler gebeuren zal plaatsvinden op 11 september a.s. Wij als Vrienden Club van Honderd zullen weer met het Breman-Geelen paviljoen aanwezig zijn beneden van de Haanderberg. Aanvang van de start is om 12.30 uur.
Het Breman-Geelen paviljoen is alleen toegankelijk voor Vrienden van de Vrienden Club van Honderd en genodigden.

IMG_2407