Alfons Hupperetz de alles doener!

Marcel Gouka    30 augustus 2016

Wie is nu weer Alfons Hupperetz? Heel simpel, iedereen kent hem als Funs de wielerfanaat. Funs 60 jaar en over een paar weken 61, is de gene die o.a. het wielrennen mogelijk maakt. Hij staat overal met een lekker sigaartje alles te bekijken. De door Funs zelfgemaakte schuimkussens en vlaggen (zelf ontworpen en gemaakt) is eigenlijk het manusje van alles wat wielrennen betreft. Ook heeft hij de licentie van mecanicien  7 jaar in bezit. Funs is al 15 jaar besmet met het wielervirus in Limburg. Van heel vroeg in de morgen tot laat in de avond is hij bezig met het veilig maken van de wedstrijden en dat allemaal tegen een hele kleine vergoeding. Daarom vind de Vrienden Club van Honderd het belangrijk om ook hem eens te vermelden op onze website. Funs, zonder jouw inzet wordt het heel moeilijk om veld en weg wedstrijden te rijden. Namens de vele wielerliefhebbers BEDANKT voor jouw inzet!

20160830_190208

Funs, dit keer zonder sigaartje.