3 geweldige prijswinnaars voor de Vrienden Club van Honderd

Marcel Gouka    3 augustus 2016

Beste sportvrienden, Gisterenavond (2 augustus jongstleden) hebben 3 geweldige sporters een prijs gekregen namens de VCvH. Wij waren te gast op het paviljoen van de Ridderronde te Maastricht. Bij binnenkomst kreeg een ieder van een sponsor ( De Rode loper) een heerlijk glas champagne aangeboden. De cateraar The Mess verwende iedereen met zeer luxe fingerfood hapjes, wat ook nog eens een genot was om naar te kijken. Zo en nu naar het belangrijkste gedeelte van de avond. Onze beschermheer van de VCvH dhr. Ralf Krewinkel (burgemeester te Heerlen) was hiervoor speciaal naar Maastricht gekomen om deze sporters te verwelkomen. Voor de Herman Kusterstrofee kwamen in aanmerking Guido Delnoije en Senna Feron. beide geweldige sporters en veel inzet voor hun geliefde sport het wegwielrennen. (lees de vorige nieuwsberichten) en voor de Breman-Geelen aanmoedigingsprijs zevenkamster Amanda Spiljard. Zij was geheel verrast want het is niet gebruikelijk dat een beker in de atletiek word weggegeven. Normaal is het een medaille en een bloemetje. Echter CD juweliers te Kerkrade had voor haar ook nog een mooi cadeau beschikbaar gesteld. Een mooi horloge die voor haar op het lijf geschreven was en is. Tevens kregen alle 3 de winnaars een aandenken van Schrobbelèr een cadeaupakket met hun kruidenlikeur en glas.

IMG_4619

Van links naar rechts: Amanda Spiljard (zevenkamster), Kylie Waterreus (wielrenster), Senna Feron (wielrenster), dhr. Ralf Krewinkel (burgermeester van Heerlen) , Guido Delnoije (wielrenner en organisator) en Willem Marcus (wielervirus) met zijn 2 kleinkinderen.