Guido Delnoije, 24 jaar ook genomineerd voor de Herman Kusters Trofee 2016

Marcel Gouka    29 juli 2016

Beste Sportvrienden, Mijn naam is Guido Delnoije, 24 jaar en woonachtig in Mechelen. Dit jaar ben ik 11 jaar lid van TWC Maaslandster Zuid-Limburg. Als nieuweling begonnen met wedstrijden fietsen. Tot bij de belofte categorie wekelijks wedstrijden gereden. Nu speld ik mijn nummer vooral op de wintermaanden bij de Jos Feron Cup. Maar het meeste sta ik nu aan de zijlijn bij de koersen van mijn broertje die bij de nieuwelingen koerst. Sinds een aantal jaren betrokken bij het Limburgse jeugdwielrennen en dan vooral bij de Maaslandster. Hier verzorg ik het jeugdsecretariaat en geef trainingen aan de jeugd samen met anderen enthousiaste vrijwilligers. Maar waar de meeste mensen me van kennen zal de Kleeberg Challenge in Mechelen zijn. Ook hier mag ik weer onderdeel uitmaken van een geweldige groep mensen. Al 6 jaar organiseren we deze wielerkoers die nog steeds aan populariteit wint. Hier verzorg ik het wieler technische gedeelte van de koers. Kortom samen iets moois van het Limburgse wielrennen. Tot ziens op dinsdagavond 2 augustus a.s. op het Vrijthof in Maastricht.Guido cross