Jean Houben ex KNWU en UCI jurylid.

Marcel Gouka    8 april 2016

jean[1]

WIELERVRIENDEN – SPONSOREN – VRIJWILLIGERS

Wat een eenheid, wat een vertrouwen, wat een eer, wat een toekomst!! Je zou maar gevraagd worden om lid van deze Vriendenclub te worden en ook ongevraagd! De Limburgse vlag uit, de PC warm laten draaien en overmaken die bijdrage want echte wielerfanaten kunnen toch niet zonder wielrennen. Zeker voor die licentiehouders, die nog niet luisteren naar de naam ELITE en de ontelbare amateurs die hun liefde voor de sport op hun eigen manier willen beleven. Met hulp van deze Wieler Vrienden Club komt niet alleen de finish in zicht doch krijgen velen ook de mogelijkheid om tot doelen over te gaan. Als je dan ook ziet, dat niet alleen wielrenners doch ook de gehele breedtesport in aanmerking kan en mag komen voor hulp in welke vorm dan ook, dan weet U meteen waarom ik graag lid van zulk ’n club wilde worden. Keuzes dienen ten allen tijden gemaakt te worden door vele van ons. Doch sommige keuzes worden wel erg gemakkelijk gemaakt…… Velen van jullie kom ik regelmatig tegen op een of andere gezellige bijeenkomst die onder regie van het bijzonder actieve Vrienden Club van Honderd Bestuur plaats vindt. De ambities stralen ervan af en zijn er dus om waar gemaakt te worden. Mocht je nog jaren plezier willen hebben aan het van nabij volgen van onze fijne Wielersport? Aarzel dan niet en wordt ook lid. Het kan alleen maar gezelliger worden terwijl ook de goede doelen organisaties en de ontwikkeling van jong sport talent een mooie steun in de rug daarmee krijgen. Zullen wij maar afspreken: Tot Ziens!

Jean Houben Ex KNWU en UCI jurylid.