Vrienden Club van Honderd blij met samenwerking Wattbike

Marco Gouka    13 november 2015

De Vrienden Club van Honderd heeft met Wattbike een trainingssessie gehad in samenwerking met de KNWU beloften Kylie Waterreus en Maaike Boogaard. Frank Pennings, de talentcoach (bondscoach) voor de Junioren en Beloften voor renners op de weg, werkte graag mee met dit project om de jeugd een voorbeeld te geven hoe je moet trainen.
De Vrienden Club van Honderd hoopt met deze trainingssessie de jeugd er toe te verleiden om ook eens op de (ren)fiets te gaan zitten om te kijken of er misschien ook beloften bij deze jonge groep aanwezig zijn. Uiteraard kunnen ook de grotere wielervrienden en wielervriendinnen hiervoor terecht. Voor meer informatie: 06-14934000 of  info@wattbikeschinnen.nl
Kijk voor meer informatie over de Vrienden Club van Honderd op www.vcvh.nl

Maaike Boogaard (links) en Kylie Waterreus bij de banner van de Vrienden Club van Honderd.IMG_2918

Kylie Waterreus (links) en Maaike Boogaard in actie op de Wattbikes.

IMG_2925 IMG_2948

Foto’s: Jos Tossings