Wielercafé bij Ridderronde groot succes.

Marcel Gouka    5 augustus 2015

IMG_2397Dinsdagavond heeft het WFL Wielercafé de Herman Kusters Trofee en de Breman-Geelen aanmoedigingsprijs uitgereikt bij de Ridderronde te Maastricht. Meer dan honderd genodigden waren naar deze avond gekomen om de huldiging van veldrijdster Marianne Alleleijn ( deze dame laat zien dat je ook na de 38 jaar een voorbeeld kan zijn voor de jeugd ), wegwielrenner Yannic Candel ( eerst fanatiek wielrenner, dan een maatschappelijke carrière opbouwen ( tandarts ) en daarna weer proberen terug te komen op niveau ) mee te maken. Dhr. Ralf Krewinkel ( burgermeester van Beek ) en beschermheer van de Vrienden Club van Honderd, heeft deze Herman Kusters Trofee uitgereikt. Dhr. Ton Wolters, directeur van Breman-Geelen te Schinnen heeft de Breman-Geelen aanmoedigingsprijs uitgereikt aan Mascha van Es. deze jonge dame heeft 7 jaar geleden een ongeluk gehad met haar paard. gevallen en rug gebroken op 2 plaatsen. Maar na 7 jaar revalideren, weer bijna aan de top door haar inzet en doorzetting vermogen. vandaar deze Breman-Geelen aanmoedigingsprijs.

U kunt binnenkort de sfeerimpressie zien van deze avond op onze website.