zondag 6 oktober 2019 Tour de Dumoulin

Marcel Gouka    24 september 2019

Beste sportvrienden en sportvriendinnen, Het is bijna zover! Op zondag 6 oktober 2019 vindt de allereerste editie van Tour de Dumoulin plaats in het centrum van Maastricht.

Jaarlijkse wieler beleving
Tour de Dumoulin is een 1 daags evenement met toertochten, met een speciaal jeugdprogramma voor kinderen tot en met 14 jaar, met een wielerdorp met verschillende activiteiten en als afsluiting is er een wielercafé met Tom Dumoulin en andere profrenners. Het jaarlijkse evenement is het vliegwiel en de motor achter het behalen van de doelstelling van Stichting Tour de Dumoulin: het bijdragen aan de ontwikkeling van het wielrennen, en dan vooral de jeugd. Datum: zondag 6 oktober 2019
Tijd: 07:30 tot 18.00 uur met wielercafé om 17.00 uur Locatie: Markt, Maastricht
Meer informatie: www.tourdedumoulin.nl

Deelname toertochten
Tom heeft een paar toertochten uitgezet over zijn eigen trainingsroutes. Er zijn 3 afstanden: 75, 125 en 175 km. De routes gaan door Zuid-Limburg, Wallonië en de Voerstreek. Fiets jij ook mee? Aanmelden kan via www.tourdedumoulin.event-pepr.nl. Leuk als je er ook bij bent op zondag 6 oktober! Met vriendelijke groet, Stichting Tour de Dumoulin.