Veiling van rennershirts voor de amateur breedte sport namens de VCvH

Marcel Gouka    28 november 2019

Beste sportvrienden en sportvriendinnen, Wij de VCvH (Vrienden Club van Honderd) gaan voor de feestdagen. Wij gaan dus unieke wieleritems veilen.  Al het geld zal gaan naar de amateur breedte sport. we beginnen met 2 bekende wielershirts te veilen voor de amateur breedte sport (dit keer voor de kleine wielrennertjes). Het 1e wieler shirt is van de inmiddels zeer bekende Mike Teunissen. Mike is tijdens het Limburgs wielergala uitgeroepen tot Limburgse wielrenner van het jaar 2019.  Dit evenement is georganiseerd door de club van 24 die bestaat uit oud-renners en wielerprominenten uit Limburg. Dit mooie ingelijste wielershirt heeft de VCvH geschonken gekregen van Stalmantravel die ook een goede band heeft met het wielrennen en zeker de jeugd. Dit wielershirt heeft de mooie handtekening van Mike. U kunt dit wielershirt in bezit krijgen vanaf het bod van € 250.- ingelijst en al. de hoogst biedende zal dan hierover worden geïnformeerd.  U kunt bieden via info@vcvh.nl   (onder vermelding Mike Teunissen)

Al het geld zal gaan naar de amateur breedte sport. 

Daarnaast hebben wij ook via een sponsor nog een mooi wielershirt voor de veiling gekregen. Dit maal van oud renner Andy Schleck (oud tourwinnaar van 2010). Hier kan vanaf € 350.- geboden worden en ook weer via info@vcvh.nl (onder vermelding Andy Schleck). Uiteraard mooi ingelijst en met daar toegevoegd een handschoen van Andy (zie links onder op de foto)

Al het geld zal gaan naar de amateur breedte sport.

Dan hebben wij (nog) 3 kokers van Tom Dumoulin  die te koop zijn voor € 100.- per stuk. Deze zijn gemaakt door kunstenares Miriam Vleugels uit Kerkrade. Hier zijn er precies 100 stuks van gemaakt ter ere dat Tom de Giro heeft gewonnen in het jaar 2017. Deze giclee is genummerd en door handtekeningen voorzien van Tom Dumoulin en Miriam Vleugels op een certificaat van echtheid en ook de foto’s van het zetten van de handtekeningen. Mocht u interesse hebben in een koker dan kunt u dit aangeven per email info@vcvh.nl met vermelding koker Tom Dumoulin.

Al het geld zal gaan naar de amateur breedte sport.

U kunt dus op deze manier de amateur breedte sport op een mooie manier ondersteunen en u heeft gelijk een mooi cadeau om weg te geven.